FEESTWEEKEND 45 JAAR KSA MOERKERKE

Binnenkort is het zover, dan we vieren het 45 jaar bestaan van KSA Moerkerke. Om dit te vieren organiseren we opnieuw een fantastisch Feestweekend vol leuke activiteiten!

Op deze pagina vinden jullie het programma met wat er jullie dat weekend allemaal te wachten staat.

!BELANGRIJK!

Alle activiteiten vinden plaats aan ons heem in Moerkerke.

Belle Maertensstraat 48, 8340 Damme.

VRIJDAG 23/08:

NACHTSPEL (22u)

Trotseer je grootste angsten en wandel mee in ons nachtspel. We stippelen een tochtje uit van ongeveer 6km langs allerlei griezelige taferelen. Vanaf 22u vertrekt de eerste groep op deze griezeltocht. Elke groep krijgt hun eigen uur van vertrek dat vooraf gecommuniceerd wordt. Nadat u uw grootste angsten heeft overwonnen, kunt u genieten van een gratis drankje.

!PRAKTISCHE INFO!

INSCHRIJVING:

Inschrijven kan tot woensdag 21 augustus om 23u59 via deze Link en overschrijving op BE89 1030 8101 6185 met als mededeling: “Nachtspel + groepsnaam”.

U kunt inschrijven in groepen van maximum zes personen! Deelnemers dienen ouder te zijn dan 12 jaar.

We willen u vragen om het groepsmaximum van zes personen te respecteren. Op die manier heeft u de volledige beleving van het nachtspel. Wenst u toch met meer personen deel te nemen, gelieve ons te contacteren. Bij verdere vragen kunt u ons altijd bereiken via feestweekend@ksam.be!

PRIJS:

De prijs voor deze griezeltocht bedraagt slechts 10 euro per team van zes personen.

Indien uw groepje uit minder dan zes deelnemers bestaat, dan betaalt u twee euro per persoon.

ZATERDAG 24/08:

SPELNAMIDDAG (14u – 16u30):

Op zaterdag 24/08 toveren we de weide van ons KSA heem om in een speelparadijs waar activiteiten te vinden zullen zijn voor jong en oud (tot 16 jaar). Voor de ouders en sympathisanten voorzien we uiteraard een bar met zonneterras waar u kunt genieten van een heerlijk, verfrissend drankje.

DINERTJE (19u)

Op  zaterdagavond nodigen we u graag uit voor een dinertje in KSA-stijl waarna u kunt genieten aan het kampvuur.

Wij voorzien stoofvlees of vol-au-vent à volonté. Die serveren we samen met een fris slaatje en lekkere frietjes. Voor de vegetariërs onder ons kan je contact op nemen op ons mailadres feestweekend@ksam.be.

!PRAKTISCHE INFO!

INSCHRIJVING:

U kunt zich inschrijven voor deze gezellige avond tot zondag 18 augustus om 23u59 via Google form en overschrijving op het rekeningnummer BE89 1030 8101 6185 met de mededeling: “Diner + Naam + Aantal volwassenen + Aantal kinderen” vb. “Diner Jan Janssen volw 2 kind 3”

PRIJS:

De prijs voor deze prachtige avond bedraagt 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor kinderen jonger dan 12.

ZONDAG 25/08:

Schijt je rijk (14u – 16u)

Koop je lotje voor één van de vakken op ons veld. Waar de koe schijt zal bepalen welke fantastische prijs je wint.

!PRAKTISCHE INFO!

HET SPEL:

U reserveert op voorhand lotje(s). Deze zullen genummerd zijn. Daarna laten we de koe los op ons omringd veld en dan wachten we. Het spel is gespeeld als de koe zijn behoefte heeft gedaan. De winnaar is degene die het lotje heeft waar de koe schijt.

INSCHRIJVING:

Wenst u deel te nemen aan Schijt je rijk?

Stuur dan een mailtje naar feestweekend@ksam.be met uw naam en het aantal lotjes die u wilt reserveren.

PRIJS:
De prijs bedraagt slechts vijf euro per lotje.

U betaalt de gereserveerde lotjes aan ons heem.

AVOND:

BANDS:

Op deze laatste dag van ons weekend kunt u ons feest afsluiten met twee bands. Naast de prachtige deuntjes van de bands kunnen jullie natuurlijk nog vertoeven in een zomerse setting met een verfrissend drankje en lekker hapje.

VERLOOP:

18u – 19u: Basement Brugge

20u30 – 21u30: Sweet Unami