Feestweekend 40 jaar

 

Feestweekend 40 jaar KSA Moerkerke!

Binnenkort is het zover, we vieren het veertigjarige bestaan van KSA Moerkerke. Om dit te vieren organiseren we het feestweekend!

Op deze pagina vinden jullie het programma met wat er jullie dat weekend allemaal te wachten staat!

!Belangrijk!

Alle activiteiten vinden plaats aan ons heem in Moerkerke.
Belle Maertensstraat 48, 8340 Damme

 

Vrijdag 23/08: Nachtspel (22:00)

Trotseer je grootste angsten en wandel mee in ons nachtspel. We stippelen een tochtje uit van ongeveer 6km langs allerlei griezelige taferelen.

Vanaf 22u vertrekt de eerste groep op deze griezeltocht. Elke groep krijgt hun eigen uur van vertrek.

Nadat u uw grootste angsten heeft overwonnen, kunt u genieten van een gratis drankje.

!Praktische info!

Inschrijving:

Inschrijven gebeurt tot woensdag 21 augustus om 23u59 via Google Form en overschrijving op┬áBE24 7380 1302 8738 met als mededeling: “Nachtspel + groepsnaam”.

U kunt inschrijven in groepen van max. 6 personen! Deelnemers dienen ouder te zijn dan 12 jaar.

We willen u vragen om het groepsmaximum van 6 personen te respecteren. Op die manier heeft u de volledige beleving van het nachtspel. Wenst u toch met meer personen deel te nemen, gelieve ons te contacteren. Bij verdere vragen kunt u altijd contact opnemen via feestweekend@ksam.be!

Prijs:

De prijs voor deze griezeltocht bedraagt slechts 10 euro per team van zes personen. Indien uw groepje uit minder dan zes deelnemers bestaat, dan betaalt u 2 euro per persoon.


Zaterdag: Speelstraat & BBQ 24/08

Middag (13u00 – 16u30)

Op zaterdag 24/08 toveren we de omgeving van ons KSA heem om in een speelparadijs waar activiteiten te vinden zullen zijn voor jong en oud (tot 16j). Voor de ouders en sympathisanten voorzien we uiteraard een bar met zonneterras waar u kunt genieten van een heerlijk, verfrissend drankje.

!Praktische info!

Prijs:

De kostprijs voor deze namiddag vol plezier bedraagt slechts 2 euro per gastje. De betaling gebeurt ter plaatse aan ons heem. Inschrijving vooraf is dus niet nodig.

Avond (19u00)

Op zaterdagavond nodigen we u graag uit voor een BBQ in KSA-stijl waarna u kunt genieten aan het kampvuur.
Wij voorzien twee soorten kwaliteitsvlees per persoon. Beenhesp aan het spit en zesrib op de rooster.
De hespen worden traag gegaard boven een houtvuur waardoor de typische rooksmaak tijd heeft om in het vlees te dringen, heerlijk!
Voor de kinderen voorzien we ook een stukje zesrib en een worstje.

!Praktische info!

Inschrijving:

U kunt zich inschrijven voor deze gezellige avond tot zondag 18 augustus om 23u59 via overschrijving op het rekeningnummer BE24 7380 1302 8738 met de mededeling: “BBQ + Naam + Aantal volwassenen + Aantal kinderen” vb. “BBQ Jan Janssen volw 2 kind 3”

Prijs:

De prijs voor deze prachtige avond bedraagt 18 euro voor een volwassene en 12 euro voor kinderen jonger dan 12.


Zondag 25/08: Worstenkaarting (14u00 – …)

Versla je concurrentie in het kaartspel Manillen en ga naar huis met droge worsten! Andere kaartspelen en gezelschapsspelen kunnen natuurlijk ook gespeeld worden. Voor de minder competitieve mensen voorzien wij ook nog een zomerterrasje.

!Praktische info!

Het spel:

Bij het binnenkomen koop je een aantal kaarten (1 kaart = 1 worst) deze kan je inzetten bij het spelen. Tegenstrevende partijen zetten evenveel kaarten in. De winnaar van het spel ontvangt de inzet van de tegenpartij. Doorheen de namiddag kan je de kaarten inwisselen tegen droge worsten.

Inschrijving:

Wenst u deel te nemen aan de worstenkaarting? Stuur dan een mailtje naar feestweekend@ksam.be met uw naam, en eventueel een aantal indien u met een vriendengroep wenst te komen.

Prijs:

De prijs bedraagt slechts 1 euro per kaart.