Inschrijvingen winterweekend

Beste ouders

2020 was een heel moeilijk en onzeker jaar, een jaar vol hoopvolle en moeilijke momenten, een jaar vol nieuwe soorten activiteiten en alternatieven. Wij hopen dan ook allemaal dat 2021 een beter jaar wordt en dat alle kampen of activiteiten kunnen plaats vinden. Gelukkig hebben al goed nieuws althans als de overheid het toelaat, want ons winterweekend staat voor de deur!

Op 19 februari vertrekken wij op ons jaarlijks weekend naar jeugdhuis De Touwladder in Moorslede. Daar blijven we 2 nachten. Op zondag 21 februari gaan we dus weer huiswaarts. Alle informatie kan u natuurlijk ook vinden in het kampboekje die de jongens zullen krijgen op de eerst volgende activiteit.

Aangezien we jammer genoeg nog altijd samenleven met het Corona virus, moeten wij rekening houden met een aantal maatregelen. Naast de normale zaken zoals handhygiëne zullen wij net zoals op onze zomerkampen een kampbubbel van maximaal 50 personen moeten hanteren. Dit wil zeggen dat we samen met de leiders, koks en gastjes niet boven de 50 personen mogen zitten omdat de infrastructuur van het kamphuis ons niet toelaat twee bubbels te vormen. In de praktijk zullen we dus verplicht zijn een maximum te zetten op de inschrijvingen. Met andere woorden, de jongens die worden ingeschreven als de 50 man bereikt is, zullen thuis moeten blijven wat wij ook dan verschrikkelijk jammer vinden.

Het inschrijven zelf zal online gebeuren via de link onderaan deze pagina.

In normale omstandigheden komen wij altijd eens langs om uw zoon in te schrijven en de eventuele vragen te beantwoorden. Door de huidige Corona maatregelen is dit echter niet mogelijk waardoor alles online zal gebeuren. Als u na het invullen van het inschrijvingsformulier nog enkele vragen hebt, aarzel niet om de kampleider Victor te contacteren (gegevens kan u onderaan vinden). Het formulier zal te vinden zijn vanaf 10 januari om 20u. U zal een vragenlijst voorgeschoteld krijgen zodat wij alle nodige informatie hebben van uw zoon. Na het afronden van de vragenlijst wordt verwacht dat u het bedrag van 40€ overschrijft naar ons rekeningnummer. Als u de vragenlijst hebt afgerond krijgt u ook een bevestigingsmail waar dit nogmaals wordt uitgelegd.

Als u nog vragen hebt kunt u altijd mailen naar info@ksam.be of bellen naar de kampleider Victor op het nummer 0493 07 67 71.

Via deze link kunt u uw kind inschrijven:

link inschrijvingen

Als het mogelijk is om te voeren en/of te halen, dan voegt u via de link uw gegevens in. Als het niet mogelijk is om te voeren, dan kunt u de naam van uw zoon ook via dat bestand toevoegen aan een auto en zo verder af spreken met de ouder die rijdt. Vertrek ook met een gevulde maag, want wij hebben vrijdag avond geen avondmaal voorzien.

LET OP: Deze regeling zouden wij graag hanteren maar als we dit moeten aanpassen door COVID-19 zullen wij het nog laten weten.

link carpool

boekje winterweekend:

Kampboekje-Winterweekend-2021