Bouw-Bier

Het nieuwe heem

Bestellen kan via onderstaande link.

https://forms.gle/TbR7D5JZhmoxSPSy6

Onze leidingsploeg engageerde zich in 2019 om als bouwheer op te treden. Hiervoor kregen we het vertrouwen van het Damse stadsbestuur. Uiteraard brengt de nieuwbouw een kostenplaatje met zich mee. Daarvoor kunnen we dankbaar rekenen op een gedeeltelijke financiële ondersteuning van het stadsbestuur. Om de overige kosten te dekken, organiseren we een bierverkoop!

Ondertussen werd er een hoofdaannemer aangeduid voor de industriebouw en ook een omgevingsvergunning werd bekomen. Het huidige lokaal wordt op dit eigenste moment afgebroken om plaats te maken voor een nieuw gebouw van twee verdiepingen. Het doel is om het lokaal winddicht te hebben tegen het kerstverlof.  Voor de afwerking van de technieken zullen we ook zelf de handen uit de mouwen steken, samen met de welgekomen steun van enthousiaste ouders en sympathisanten.

Het bier dat verkocht zal worden is Fort Lapin (blond bier) met een eigen ontworpen KSA Moerkerke etiket! Er zijn vijf verschillende etiketten die verzameld kunnen worden om samen een mooi geheel te vormen als collectie.

Het bier zal verkocht worden met eigen ontworpen KSA Moerkerke etiketten. Er zijn 5 verschillende soorten K-S-A-M en de iconisch KSA-tok, deze kunnen verzameld worden om samen een mooi geheel te vormen. Bent u de eerste met de 5 unieke exemplaren?

U kunt flesjes bestellen in willekeurig samengestelde pakketjes van 6 of 24. Deze zullen helemaal gratis door de leiders aan huis geleverd worden op het grondgebied Damme. Voor mensen buiten Damme zullen we een afhaalmoment organiseren.

Prijzen:

  • Pakketje van 6: €15
  • Pakket van 24: €50

Betaling gebeurt vooraf via overschrijving op BE61 7340 4804 4917 met vermelding van “NAAM + AANTAL PAKKETJES”. Zodra we meer informatie hebben over de leverdatum, brengen we jullie op de hoogte.

Bestellen kan via onderstaande link.

https://forms.gle/TbR7D5JZhmoxSPSy6

Enthousiaste KSA-groeten,
De leidingsploeg