KSAMKweeste

Beste ouders en sympathisanten

Dit jaar vieren we het 40 jarige bestaan van KSA Moerkerke. Ten gelegenheid van onze 40ste verjaardag organiseren we door het jaar heen een queeste! Hoe gaat deze queeste in z’n werk?

Wel…

  • Instructies

Elke maand vinden jullie een opdracht terug op onze website www.ksam.be. Het is de bedoeling dat jullie deze opdracht oplossen en zo snel mogelijk doorsturen naar het e-mailadres ksamkweeste@ksam.be.

Pas op! De plaats waar je deze opdrachten terug kunt vinden zal elke maand verschillend zijn. Bekijk de site dus zeer goed en ga op zoek!

Hangt aan zo’n wedstrijd dan ook een prijs vast?

Jazeker!

  • Prijzen

Aan de hand van de queeste zijn er verschillende prijzen te winnen op verschillende manieren.

De eerste prijs kan je winnen door elke keer je foto of oplossing zo snel mogelijk door te sturen. We werken hier met een tijdsklassement. Een goed voorbeeld is De tour de France. De eerste, tweede en derde verdienen een prijs. De laatste in het klassement of dus de rode lantaarn krijgt een troostprijs.

Belangrijk! De eerste opdracht gaat reeds online in september, maar het tijdsklassement start pas op 1 oktober. Deelnemers die indienen voor 1 oktober krijgen een gedeelde eerste plaats, deelnemers die indienen vanaf 1 oktober komen in het tijdsklassement op de daaropvolgende plaatsen!

Een tweede prijs kunt u winnen door elke maand deel te nemen. De namen van de maandelijkse deelnemers worden in een trommel gestoken. Hieruit wordt uiteindelijk slechts één winnaar gekozen.

Finaal kan er nog een laatste prijs gewonnen worden. We houden namelijk het aantal inzendingen per persoon bij. Het aantal keer dat u meedoet is het aantal keer dat uw naam in de trommel zit. Op deze manier maak jezelf kans als je maar één keer mee doet.

Bij deze wensen we jullie allen enorm veel succes!

Moge de beste winnen…

P.S.: De eerste opdracht staat op dit moment reeds verborgen op onze site… 😉

 

Klassement 31/10/2018

 

Beste Kweesters

Opdracht December: Goed (of slecht) nieuws! Deze opdracht kan vanuit jullie luie zetel gemaakt worden. Stuur de gevonden boodschap door naar het e-mailadres: ksamkweeste@ksam.be.

3 GOUDEN TIPS: Loop alle tabbladen op onze site chronologisch af. Zoek naar een rariteit in de tekst. En druk zeker op “read more”.

Veel succes!!