Herfstavond 2021

Beste ouders en sympathisanten,

Binnen een aantal weken vindt onze jaarlijkse Herfstavond plaats. Dat is een fijn eetfestijn waar er een grote variatie is aan croque monsieurs en u kan genieten van ons overheerlijke groetenbuffet. Tijdens die avond zal elke ban ook een leuk toneeltje voorzien voor het vermaak van de ouders, dat zal in de middag worden voorbereid. Jullie kunnen na het eten en de toneeltjes gerust nog napraten met een lekker drankje erbij.

Door een samenloop van omstandigheden komen wij wel met de belangrijke mededeling dat onze Herfstavond veranderd is van datum. Ons eetfestijn zal nu doorgaan op 20 november i.p.v. 13 november, wat de oorspronkelijke datum was.

Iedereen kan zich vanaf deze avond zich inschrijven voor de gezelligste herfstavond, via volgende link:link inschrijven. De prijs per +12-jarige bedraagt 12 euro, -12-jarigen betalen 10 euro. We hopen jullie allemaal te verwelkomen in Zaal Der Rozen in Sint-Rita vanaf 19u!

Concreet betekent dat voor de activiteiten betekent dat de activiteit van 13 november doorgaat van 14u tot 17u en dat de activiteit op 20 november doorgaat van 14u tot 16u aan ons heem.

Vriendelijke groetjes,
De leiders