tapas avond

 Hola a todos! 

Het is weer zover! De heerlijke tapas staan weer te blinken voor jullie ogen, het frisse drankje staat klaar om gedronken te worden en de gezellige setting roept om nieuwe mensen te leren kennen… Onze Tapas Avond staat voor de deur!

Qué?
Jullie kunnen in een gezellige setting overheerlijke tapas komen eten met een fris drankje erbij. Er zal een mogelijkheid zijn om een grote tapas plank te bestellen, maar ook alle hapjes zijn apart beschikbaar!

 Cuando?
13 mei om 18u zijn jullie allemaal welkom! Later op de avond barst het feest ook nog eens los op een baravond, meer info volgt.

Dónde?
Aan ons Heem, Belle Maertensstraat 48 in Moerkerke.Mogen we wel vragen volgende link in te vullen, zo kunnen wij goed inschatten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn en is er zeker genoeg voor iedereen!

https://forms.gle/A99SJuky8Qi2BNhb6

Adiós! 

KSA Moerkerke